Laatste dagen...
Mis deze actie niet!
DRINK HEEL DE ZOMER
GRATIS WATER.

Haal nu een SipWell waterkoeler in huis en krijg tem. 30 september gratis water cadeau. Zo heb je deze zomer altijd heerlijk fris plat én bruisend water bij de hand. Haast je, onze actie loopt bijna af.

BEWEZEN: kinderen drinken meer water met een SipWell waterkoeler in huis.

ALL-IN oplossing

Dankzij onze 'ALL-IN' oplossing geniet je elke dag van verfrissend drinkwater, zonder zorgen.
Onze 'ALL-IN' oplossing start al vanaf €45 per maand.

Moderne design waterkoeler

Onze waterkoelers hebben een eigentijds design, gericht op gebruiksgemak en ergonomie. Ze zijn beschikbaar in 8 kleuren en passen daardoor perfect in elk interieur, van modern, industrieel tot meer klassiek.

Waterlevering bij je thuis

Eenmaal per maand krijg je je voorraad water aan huis geleverd. (Heb je sneller water nodig, geen probleem.) De levering is gratis en gebeurt op een tijdstip dat jou het beste past. Je hoeft niet eens thuis te blijven voor de levering.

Aantal flessen water

De watervoorraad die je thuis ontvangt, is afgestemd op het maandelijkse verbruik van je gezin. Heb je toch meer of minder water nodig, dan hoef je ons gewoon op te bellen. We passen de levering meteen aan.

Onderhoud

Zo'n 2 à 3 keer per jaar krijgt je waterkoeler een onderhoudsbeurt. Op die manier kunnen we de goede werking van je waterkoeler garanderen en ben jij altijd zeker van verantwoord, heerlijk fris drinkwater van bronkwaliteit.

Hoe werkt het?

Wat gebeurt er als ik het formulier invul?

1
Formulier invullen

Je vult het formulier in en laat je gegevens na (Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld).

2
Vrijblijvend telefonisch contact

Een medewerker van SipWell neemt vrijblijvend telefonisch contact op.

3
Prijsvoorstel ontvangen

Je ontvangt vrijblijvend een gedetailleerd prijsvoorstel op basis van het drinkwaterverbruik van je gezin.

Ontvang vrijblijvend prijsvoorstel

Vul dit formulier in en ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel
op basis van het drinkwaterverbruik van je gezin.

Veel gestelde vragen

1. Waarom een SipWell waterkoeler?

Zeker voor opgroeiende kinderen is het belangrijk voldoende water te drinken. Met een SipWell waterkoeler in huis zijn je kinderen automatisch geneigd meer te drinken. Water drinken wordt haast een spelletje. Je kinderen zullen popelen om zelf hun glaasje te kunnen bijvullen.

Ook voor volwassenen biedt een SipWell waterkoeler heel wat voordelen. Je hoeft niet meer speciaal naar de winkel, hoeft niet langer met zware flessen te sleuren en je hebt extra plaats in je koelkast. Bovendien wordt het water gratis aan huis geleverd, zonder dat je hiervoor hoeft thuis te blijven.

2. Waaruit bestaat de 'ALL-IN' oplossing?

Met onze 'ALL-IN' oplossing krijg je niet alleen een handige SipWell waterkoeler, maar wordt ook elke maand een voorraad water gratis bij je thuis geleverd, afgestemd op de hoeveelheid water die je gezin elke maand verbruikt. De 'ALL-IN' formule is al beschikbaar vanaf 3 flessen van 10 liter water per maand.

3. Om de hoeveel tijd mag ik een nieuwe voorraad water verwachten?

De levering gebeurt eenmaal per maand op een vast tijdstip. Het voordeel is dat je tijdens de levering niet thuis hoeft te zijn. Heb je onverwacht extra water nodig? Laat het ons weten en wij leveren binnen de 48 uur!

4. Wat als ik meer of minder water nodig heb?

Je kan de hoeveelheid water die geleverd wordt, altijd aanpassen. Ga je deze zomer op reis of drink je meer water door het warme weer? Jij kiest zelf hoeveel flessen je afneemt. Ook als je merkt dat je jaarlijks meer of minder water verbruikt dan de door jou gekozen formule, kan je de maandelijkse levering laten aanpassen.

5. Is mijn waterkoeler ook uitgerust met een bruiswaterfunctie?

Bruiswater kan je als optie bijnemen. Je waterkoeler is dan uitgerust met 3 functies: koud water, water op kamertemperatuur en bruiswater. SipWell water is overigens niet alleen heerlijk verfrissend, maar ook bijzonder gezond. Op zo'n 40 meter diepte wordt het op natuurlijke wijze door fijne zandlagen gefilterd en gezuiverd. Daarna geven onze hoogtechnologische installaties het water een perfecte mineralenbalans.

6. Past een waterkoeler wel in mijn interieur?

Onze waterkoelers hebben een eigentijds design en zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren: zwart, wit, geel, groen, grijs, aqua, zwart-grijs combi en rood. Ook in jouw interieur past dus zeker een waterkoeler.

Nog niet overtuigd?

Ontvang nu vrijblijvend persoonlijk advies.