Dé meest zuinige waterverzachter
Verbruikt 75% minder zout én water

Aqua Sensor is uniek in België. Dankzij zijn intelligente sensortechnologie verbruikt hij uitzonderlijk weinig zout en water en bespaar je elk jaar maar liefst 800 euro.
Het is ook de énige waterverzachter die geen afstelling of onderhoud vereist. Hij werkt volledig volgens de kwaliteit van het water en kan overal geplaatst worden.

Gedaan met hard water en kalkaanslag!

Bespaar 800 euro per jaar dankzij Aqua Sensor!

Aqua Sensor is de meest zuinige waterverzachter op de markt. Elk jaar bespaar je er liefst 800 euro mee. Dankzij zijn efficiënte werking spaar je immers 70% uit op het verbruik van detergenten en 25% aan energie. Doordat er geen schadelijke kalk meer afgezet wordt, gaan ook je huishoudtoestellen veel langer mee.

Ja, ik wil meer informatie »

Hoe werkt het?

Wat gebeurt er als ik meer informatie aanvraag?

1
Formulier invullen

Je vult het formulier in en laat je gegevens na (je gegevens worden vertrouwelijk behandeld).

2
Telefonisch contact

Een medewerker van Aqua Sensor neemt vrijblijvend telefonisch contact op.

3
Offerte ontvangen

Je ontvangt een gedetailleerde prijsofferte en meer informatie over deze unieke waterverzachter.

De voordelen van een waterverzachter

Beduidend lagere energiefactuur

Kalk doet je waterleidingen dichtslibben, waardoor de verwarmingselementen in je boiler en huishoudelijke apparaten harder moeten werken en je energieverbruik stijgt. Met een waterverzachter presteert je verwarming veel beter en bespaar je fors op je energie-uitgaven.

Veel minder poetswerk

Niets zo vervelend als lang en hard moeten schrobben op kalkaanslag die zich op je sanitair vastzet. Met AquaSensor is dat verleden tijd. Overal kan je genieten van glanzende kranen. Bovendien werken je kranen veel beter, nu kalkaanslag de doorstroming van het water niet langer belemmert.

Je huishoudtoestellen gaan langer mee

Kalkaanslag veroorzaakt slijtage aan huishoudelijke apparaten, zoals vaatwassers, wasmachines, ... Een waterverzachter kan de levensduur van je toestellen aanzienlijk verlengen.

Zachter wasgoed en een zachtere huid

Een waterverzachter heeft ook een positieve invloed op je wasgoed en je huid. Je wasgoed voelt heerlijk zacht aan en je huid oogt mooier en gezonder.

Minder zepen en reinigingsmiddelen nodig

Hoe zachter het water, hoe beter een schoonmaakmiddel werkt. Met AquaSensor heb je 70% minder zeep en wasmiddelen nodig.

Besparing van 800 euro per jaar

Dankzij de Aqua Sensor waterverzachter spaar je elk jaar 800 euro uit aan onder meer detergenten en energie.

Ontvang een prijsofferte

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerde prijsofferte.
Al 1.792 aanvragen

Meer weten?

Wil je meer weten over de unieke werking van AquaSensor? Wij helpen je graag verder en geven vrijblijvend persoonlijk advies.