Ontmossen van daken

ACTIE: tijdelijk 10% korting!

Mét garantie op een zachte reiniging

= GEEN schade aan het dak

Wij garanderen een langetermijn resultaat én een zachte reiniging via ons 4-stappenplan:

3. Preventieve anti-mosbehandeling
4. Nieuwe coating

Dankzij diverse ploegen over heel Vlaanderen kunnen wij je dak snel, goedkoop en efficiënt ontmossen. Bij ons ben je dan ook zeker van kwaliteit aan een eerlijke en correcte prijs!

Al 1273 mensen vroegen een prijsvoorstel aan
Dakontmossing 4-stappenplan

Ons 4-stappenplan

Ontdek ons 4-stappenplan voor een uitmuntend en langdurig resultaat.

1. Curatieve anti-mos-behandeling

Deze eerste behandeling wordt uitgevoerd op een droog dak. Door een droge dakpan neemt de pan voldoende anti-mosproduct op. Dit product zorgt voor het afsterven van mosproppen, korstmossen, algen, enz.

2. Reiniging onder lage druk

Voor de reiniging werken we met op maat gemaakte machines. Er worden GEEN producten gebruikt, enkel warm water tussen 90° en 150° ( afhankelijk van de dakbedekking). Door de hoge temperatuur en de lage druk wordt de vervuiling verwijderd tot in de kern. Zo kunnen we reinigen zonder schade aan te brengen.

3. Preventieve anti-mosbehandeling

Na het reinigen brengen we een anti-mos-behandeling aan. Deze vertraagt nieuwe vervuiling die ervoor zorgt dat je dak lang proper blijft. Deze anti-mosbehandeling wordt steeds aangebracht op een droog dakoppervlak. De dakpannen nemen bij droog weer optimaal het product in zich op waardoor een mos-afstotende laag ontstaat.

4. Nieuwe coating

Indien gewenst kan je dak ook voorzien worden van een nieuwe coating. We werken steeds met producten die bestand zijn tegen UV-licht. Zo kan je genieten van 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk en 10 jaar fabrieksgarantie op de kleur! Je kan kiezen uit 7 kleuren.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Ja, ik wens graag vrijblijvend prijsvoorstel met maar liefst 10% korting.

Al 1273 mensen ontvingen een voorstel.

 

1. Welke dakbedekking heb je?

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.
 

Vaste prijs,
geen verborgen addertjes

Je krijgt van ons een gedetailleerde, sluitende offerte. Zo ken je het perfecte prijsplaatje en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Mosman ontmossen van daken