Energiezuinige warm water boiler:
Verbruikt 3X MINDER elektriciteit

Wist je dat een oude elektrische boiler op nr. 1 staat van de grootste energieverbruikers in huis? Wie zijn energiefactuur drastisch wil verlagen, pakt dit dan ook best meteen aan.

Vervang je oude elektrische warm water boiler en verbruik zo 3X MINDER elektriciteit! Bijvoorbeeld, als je jaarlijks 2000 kWh aan elektriciteit verbruikt met je huidig toestel, dan verbruik je slechts 600kWh per jaar met een warmtepompboiler. Dit komt neer op een besparing van 500 euro per jaar op je energiefactuur. Heb je bovendien zonnepanelen, dan is het nog interessanter!

Ontdek toestel » Ontvang offerte »
Energiezuinige warmtepompboiler

Energiezuinig:
70% energiebesparing

Deze energiezuinige boiler met DUAL Inverter compressor heeft het allemaal. Hij is sneller, milieuvriendelijker, efficiënter, economischer en gebruiksvriendelijker. Het werkt volgens hetzelfde principe als een warmtepomp: warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht en gebruikt om het water in het reservoir op te warmen. Deze hoogwaardige boiler kan dan ook op een goedkope en zeer milieuvriendelijke wijze warm water produceren.

Met behulp van de toonaangevende DUAL Inverter Compressor bereikt deze warm water boiler een topprestatie in efficiëntie. De DUAL Inverter Compressor kan op lage snelheid draaien (tot 10 Hz) en verbruikt zo 70% minder energie dan een elektrische boiler.


Vrijblijvend prijsvoorstel »
Izi-Heat warm water boiler
  • Kan overal geplaatst worden (garage, berging, kelder, badkamer,...)
  • Geen kanalen nodig (tenzij ruimte < 20m²)
  • Keuze uit 200L of 270L (100L en 150L is ook mogelijk maar ander model)
  • 30% sneller warm water
  • Laag geluidsniveau (38dBA)
  • Slimme opwarm logica
  • Zéér milieuvriendelijk
  • Ingebouwde Wifi met ThinQ-app
  • 10 jaar garantie op compressor

Krijg 900€ terug
via de 'Mijn VerbouwPremie'

Goed nieuws! Wie investeert in deze warmtepompboiler kan een premie krijgen van 900 euro! Heb je uitsluitend nachttarief? Dan heb je zelfs recht op 1.080 euro! De voorwaarden kan je hier terugvinden.
Wij helpen je natuurlijk ook graag verder bij het aanvragen van deze premie.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Ik ben:

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.