4 X voordeel: airco, verwarming, luchtzuiveraar en ontvochtiger!

4-in-1 toestel

Koelen

Met geavanceerde inverter technologie. Koelt je ruimte snel af en dit op een zéér energiezuinige manier.

Verwarming

Door de ingebouwde warmtepomp met COP van 3,28 kan dit ook energiezuinig verwarmen (tot max. 85m³).

Luchtzuiveraar

De luchtzuiveraar haalt fijn stof, bacteriën, allergenen/pollen uit de lucht (met wasbaar luchtfilter). Ideaal voor mensen met een allergie.

Ontvochtiger

Hoge vochtigheidsgraad in huis? Met de ontvochtigingsfunctie kan je zorgen voor een goede vochtigheidsgraad in de ruimte.

Energiezuinig koelen én verwarmen ZONDER leidingen of buitenunit!


Je ruimte koelen en verwarmen zonder gedoe met leidingen en buitenunit? Het kan met dit 4-in-1 toestel! Eenvoudige installatie, geen breekwerken, ideaal bij renovatie!

Deze krachtige airco zonder buitenunit behoort tot de allerbeste Monoblock airco's. Dankzij de geavanceerde inverter technologie wordt de gewenste temperatuur SNELLER bereikt en wordt er minder energie verbruikt bij het op temperatuur houden van de ruimte.

Door de ingebouwde warmtepomp kan dit toestel ook verwarmen (tot max. 85m³). Bovendien wordt de lucht gefilterd (virussen, fijn stof, pollen, ...) en behoudt de ruimte een goede vochtigheidsgraad.

Dit All-in-One toestel is energiezuinig en bijzonder geluidsstil. Met een diepte van 16cm is dit toestel zeer slank en geschikt voor plaatsingen waar geen enkele andere Monoblock airco geplaatst kan worden. Je hebt de keuze uit een mini, horizontaal of verticaal model.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Al 7602 personen deden aan aanvraag.

Ik ben:


Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.