SNEL EN EFFICIËNT

Je gevel isoleren en in een prachtig nieuw kleedje?

Onze isolatiepanelen zijn 25% MEER ISOLEREND
dan traditionele isolatiematerialen.

Je gevel zal er niet enkel nieuw uitzien, je huis krijgt er ook een extra beschermlaag bij. Hierdoor gaat er minder warmte verloren wat je meteen zal merken op je energiefactuur. Bovendien wordt je woning ook beschermd tegen vocht en vriesweer. Zeker bij oudere woningen biedt dit voordelen waaronder geen vochtproblemen meer.
Ideaal bij renovatie door compacte opbouw (beperkte dikte)

OFFERTE OP MAAT
Buitenmuurisolatie - Steenstrips

Zowel voor renovatie als nieuwbouw

Deze hoogperformante XPS panelen worden in combinatie met steenstrips gebruikt als onderdeel voor zowel renovatie als nieuwbouw. Deze opbouw laat een spouwloze compacte oplossing toe. Bij renovatie heb je als voordeel dat de bestaande rooilijn kan worden gerespecteerd of binnen een toegelaten verbreding (14cm) kan worden uitgevoerd. Bij nieuwbouw bespaar je op de dikte van de buitenmuur en voldoe je aan de isolatienormen. Bovendien zijn geveldragers niet nodig en de bouwkundige constructie wordt eenvoudiger.

De panelen worden gefreesd uit hoogwaardige XPS-geëxtrudeerd polystyreen hardschuim isolatiemateriaal volgens norm EN13164. Deze isolatiepanelen zijn standaard beschikbaar in drie diktes: 50mm, 100mm en 120mm.

Meer info

Steenstrips: een natuurlijke make-over voor je gevel

Steenstrips zijn dunne stukjes steen (meestal 2cm dik en licht van gewicht) die op een achterplaat zijn bevestigd en worden gebruikt om gevels te bekleden. Ze hebben dezelfde technische eigenschappen als gevelstenen. Steenstrips geven dan ook een authentieke en natuurlijke uitstraling aan je gevel en zijn een populaire keuze bij gevelisolatie.

VOORDELEN:

 • Compacte systeemopbouw: 2cm dik, ideaal bij beperkte ruimte.
 • Uitstekende aanvulling met isolatie. Hogere isolatiewaarde haalbaar dan met spouwmuurisolatie!
 • Snelle en eenvoudige plaatsing.
 • Dezelfde uitstraling dan traditionele gevelstenen. Keuze uit talloze mogelijkheden qua stijl, materiaal, vorm, kleur, ...
 • Geen extra fundering tov. traditionele bakstenen en geen beperking in metselwerkverbanden.
 • Steenstrips zijn heel duurzaam en hebben geen onderhoud nodig.
Meer info

VERGEET JE PREMIE NIET.

Deze isolatie voldoet aan de normen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor premies. Opgelet, je woning moet ouder zijn dan 15 jaar. Benieuwd welke premies je kan aanvragen en hoeveel je kan terugkrijgen? Ontdek alle informatie op Vlaanderen.be.

Ontvang een offerte op maat

Wens je meer informatie over onze totaaloplossing met hoogperformante isolatiepanelen en een offerte op maat? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in.

Onze specialist bij jou in de buurt komt graag langs op een moment dat jou het beste past om je gevel(s) te bekijken. Dit bezoek is gratis en zonder enige verplichting en stelt ons in staat om een nauwkeurige en gedetailleerde offerte op maat te maken.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.

RECENTE AANVRAGEN:

 • 30-05-2024 20:35
  9170 Meerdonk
 • 30-05-2024 20:20
  2660 Antwerpen
 • 30-05-2024 20:19
  9971 Lembeke
 • 30-05-2024 20:00
  9506 Schendelbeke
 • 30-05-2024 19:47
  1370 Jodoigne Souveraine